Първоначално публикувано от Galeano
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 JTD изгасна в движение
Collapse
X
-
Едно въпросче и от мен..
Взаимозаменяеми ли са комповете на либра 1.9 105 коня и брава 1.9 105 коня?
Теоритично мощността е еднаква, но въртящият момент на фиата е по-малък с грубо 20%. Затова се чудя дали са еднакви.'05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеДа съживим темата с изгорелите компютри. +1 на 2.4 136
Колата изгасна сама както си чаках на светофара и замириса на изгоряло.
Върнах ключа колата запали без проблем ,обаче влезе в авариен режим с минимум мощност.
Като се прибрах проследих миризмата на изгоряло и се оказа ,че идва познайте от къде?!
Свалих компютъра ,отворих го и се оказа че пистата на един пин се е запалила.
В аутодата пише,че там е някъв температурен сензор...
Хубавото е ,че ми се намира резервно ЕКУ тия дни ще го сложа ,дано да не изгори пак, че мисля да точа брадвата
Първоначално публикувано от LYBRAtor Покажи съобщениеЕдно въпросче и от мен..
Взаимозаменяеми ли са комповете на либра 1.9 105 коня и брава 1.9 105 коня?
Теоритично мощността е еднаква, но въртящият момент на фиата е по-малък с грубо 20%. Затова се чудя дали са еднакви.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАко е само края на пътечката до пина, по-добре премости нагорялото и си карай. Вероятно е била спукана спойката и за това е греело и се е запалило.
Само в края при пина е изгоряло. Може и да се оправи,но днес окомплектовах новото ЕКУ с имо и ключ и първо ще опитам с него как ще е.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
Comment